Sammenlign!

Agva Kraft AS

914902371

Strandveien 50
1366 Lysaker

Agva Kraft AS er en moderne utfordrer til de etablerte strømselskapene. Vi er 100% digitale, det vil si at ved å tilrettelegge alt enkelt og elektronisk for kunden kan vi holde lave priser.

‹‹ Tilbake

Sammenlign Agva Kraft AS med 114 andre strømleverandører for å finne strømavtalen som passer best for akkurat deg.

På elskling.no kan du sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytte strømavtale - enkelt og kostnadsfritt. Vi hjelper deg å finne den kraftkontrakten som passer deg best.

Sammenlign

Fyll ut boligens postnummer.


Raskt Det tar i gjennomsnitt
mindre enn 5 minutter å
sammenligne og bytte strømavtale
Gratis Det er samme pris som
strømleverandørene tilbyr
- ikke noen gebyrer i tillegg
Trygt Vi har hjulpet flere tusen
norske husstander å finne og bytte
til en bedre strømavtale
Siste nytt fra elskling.no

Høyere strømpriser første halvår

Strømutgiftene økte med 9 prosent første halvår i 2017 sammenlignet med i fjor. Strømprisen isolert økte 17 prosent. Hvert hjem måtte ut med en tusenlapp ekstra.
Les flere nyheter
Konkurranse i oktober

Lys opp hverdagen med en ny strømavtale
- få sjansen til å vinne en iPad

Når du benytter deg av elskling.no for å bytte strømavtale kan du delta i konkurransen om en iPad. Alt du trenger å gjøre når du har byttet strømavtale er å svare på noen enkle spørsmål.

Konkurranseperiode: 1. til 31. oktober 2017
Les mer
Fire utvalgte elskling.no i pressen

Slik sparte de 29.000 på 30 minutter

NRK Forbrukerinspektørene viser at det er enkelt å skifte avtaler for blant annet bank, strøm og forsikring. Ved hjelp av Elin Reitan fra Nordea og Elisabeth Realfsen fra Finansportalen.no, fikk familien Eriksen Hagen hjelp til å se på hvilke avtaler som kunne bli bedre.

Økonomene brukte kalkulatorer på nett og ved hjelp av elskling.no sparte familien Eriksen Hagen 2.500 kroner i året på å bytte strømleverandør.
– Jeg visste ikke at jeg hadde så dårlige vilkår i dag, og fikk rett og slett en aha-opplevelse, sier Laila Eriksen til NRK.
Spørsmålene strømselgere hater at du stiller Spar vann og penger med fire konkrete tips Betaler dyrt for strømmen Tusenvis av hjem taper 3000 kroner på bortkastet flyttekostnad Les flere artikler