Tips og råd

Nyeste artikler
Guider

Klarer du et lengre strømbrudd?

Det er ikke bare lyset som forsvinner dersom strømmen går, men også elektrisk oppvarming og mulighetene for å varme mat og vann. Har du forberedt deg?
6. mars 2024
Strøm

Sammenligningssiden Elskling åpner energibutikk i Norge

Siden oppstarten i 2007 har flere hundre tusen nordmenn byttet strømavtale via elskling.no, en del av Zmarta. Nå går Elskling fra å bare være en sammenligningsside til også å bli en nettbutikk for produkter og tjenester som senker strømforbruket og bidrar til energiomstillingen.
19. april 2023
Guider

Fellene du bør passe deg for når du skal velge ny strømavtale

Energikrisen har ført til rekordhøye strømpriser, og stadig flere har fått grunn til å gå igjennom strømavtalene sine. Elsklings strømekspert Anne By Nazemi har satt sammen en liste over hva du bør tenke på for å unngå de vanligste fellene og velge en strømavtale som passer dine behov.
1. mars 2023
Guider

10 råd for deg som skal velge ny strømavtale

Oppfinnsomheten hos strømleverandørene kan være stor, og en del avtaler kan bli kostbare med høyt påslag eller overføring til annen dyrere avtale etter en viss tid. Er du en av dem som betaler for mye for strømmen?
11. november 2022
Strøm

Hva er elskling.no?

Elskling.no er Norges første digitale tjeneste for deg som vil sammenligne og bytte strømavtale.
30. juni 2022
Strøm

Elskling advarer om lengre perioder med høye strømpriser

Anstrengt strømproduksjon, begrensninger på strømnettet og høye drivstoffpriser forsetter å presse strømprisene til et historisk høyt nivå. «Det er på tide at vi forbereder oss på en lengre periode med et anstrengt strømmarked og høye strømpriser,» sier Anne By Nazemi, Norgesansvarlig på elskling.no.
7. juni 2022
Kategorier