Klarer du et lengre strømbrudd?

Det er ikke bare lyset som forsvinner dersom strømmen går, men også elektrisk oppvarming og mulighetene for å varme mat og vann. Har du forberedt deg?
6. mars 2024

Fellene du bør passe deg for når du skal velge ny strømavtale

Energikrisen har ført til rekordhøye strømpriser, og stadig flere har fått grunn til å gå igjennom strømavtalene sine. Elsklings strømekspert Anne By Nazemi har satt sammen en liste over hva du bør tenke på for å unngå de vanligste fellene og velge en strømavtale som passer dine behov.
1. mars 2023

10 råd for deg som skal velge ny strømavtale

Oppfinnsomheten hos strømleverandørene kan være stor, og en del avtaler kan bli kostbare med høyt påslag eller overføring til annen dyrere avtale etter en viss tid. Er du en av dem som betaler for mye for strømmen?
11. november 2022

Spar strøm og penger mens du er borte i påsken

Skal du reise bort i påsken? Kanskje venter en avslappende påske på fjellet og hytta, eller en spennende utenlandsreise. Ved å forberede deg og ta noen grep før du reiser bort, kan du spare penger på strømmen, og samtidig gjøre boligen sikrere med tanke på brann og innbrudd.
7. april 2022

Hva koster det å lade elbilen?

Salget av elbiler øker og mange lurer på hva det vil koste å lade en elbil. I denne artikkelen viser elskling.no hva bilstrømmen koster hver måned.
5. mai 2021

Sjekk om du kan få gratis strøm

Strømprisene i Norge har aldri vært lavere enn de var i slutten av mai 2020. Prisene var ved enkelte tidspunkter så vidt over null flere steder i landet. Flere leverandører tilbyr nå minuspriser på strøm på enkelte avtaler.
8. juni 2020

Hva er kostnaden for julelys?

Elsker du julekos, behøver du ikke bry deg om andre som klager over at du bruker for mye strøm på julebelysning. For det koster bare 30 kroner ekstra.
13. desember 2019

Slik får du lavere strømpris i vinter

Strømmen kan bli 18 prosent billigere i vinter, viser en undersøkelse fra strømportalen Elskling. I tillegg kan du spare 1500 kroner på å velge spotprisavtale.
14. oktober 2019

Så mye koster strømmen til julebelysningen din

Mange husholdninger bekymrer nok over hvordan julebelysningen påvirker strømutgiftene i Desember.Beregninger gjort av elskling.no viser at husholdninger som bruker LED-lamper og har en konkurransedyktig strømavtale bare betaler 17 kroner for all belysning som står på i hele desember.Strømkostnaden blir betydelig høyere, 182 kroner, om juelbelysningen fremdeles har gamle glødelamper som lyskilde. Men aller verst er det for husholdninger som både har gamle glødelamper og har en dyr strømavtale. Deres belysningsregning havner på 223 kroner.
23. desember 2015
Kategorier