Sammenligningssiden Elskling åpner energibutikk i Norge

Siden oppstarten i 2007 har flere hundre tusen nordmenn byttet strømavtale via elskling.no, en del av Zmarta. Nå går Elskling fra å bare være en sammenligningsside til også å bli en nettbutikk for produkter og tjenester som senker strømforbruket og bidrar til energiomstillingen.
19. april 2023

Hva er elskling.no?

Elskling.no er Norges første digitale tjeneste for deg som vil sammenligne og bytte strømavtale.
30. juni 2022

Elskling advarer om lengre perioder med høye strømpriser

Anstrengt strømproduksjon, begrensninger på strømnettet og høye drivstoffpriser forsetter å presse strømprisene til et historisk høyt nivå. «Det er på tide at vi forbereder oss på en lengre periode med et anstrengt strømmarked og høye strømpriser,» sier Anne By Nazemi, Norgesansvarlig på elskling.no.
7. juni 2022

Midt-Norge og Oslo velger spotpris

Strømprisene har nå vært svært høye i en periode, noe som gjør at interessen for fastprisavtaler øker blant kundene. Tall fra sammenligningstjenesten Elskling.no viser at over veldig lang tid har fordelingen ligget på rundt 90 % andel spotprisavtaler, men det seneste halvåret har dette endret seg til nærmere 50/50 i visse perioder.
1. april 2022

2 % av Norges husholdninger kan tape flere tusen kroner hvert år

Noen norske husholdninger får strømmen sin via noe som kalles Leveringsplikt. Dette er noe du får tildelt når du ikke har gjort et aktivt valg av strømleverandør selv, og lønner seg aldri. En slik avtale er nemlig mye dyrere enn gjennomsnittsprisen på en vanlig spotprisavtale.
31. januar 2022

I september fikk du den høyeste strømprisen noensinne

Gjennomsnittlig spotpris for Sør-Norge havnet på 108,4 øre/kWh i september, det er høyeste prisen noensinne ifølge tall fra strømbørsen NordPool.
1. oktober 2021

Rekordhøy strømpris – halvparten av kundene velger fastprisavtaler

De høye strømprisene gjør at stadig flere nordmenn vurderer fastprisavtale på strøm. Men husk at fastpris er både trygghet og gambling på samme tid.
20. september 2021

Strømprisen tidobler seg i sommer

I fjor sommer lå strømprisen på snaue 3 øre/kWh. I år vil den ligge på 40 øre. Nå gjelder det å sjekke om du har en god strømavtale.
17. juni 2021

Stor forskjell i strømprisen mellom Sør- og Nord-Norge

Gjennom hele forrige uke var det store forskjeller i strømprisen mellom Sør- og Nord-Norge. Lavere temperaturer medførte økt strømforbruk i hele landet, men hvorfor blir det slike forskjeller i strømprisen mellom de forskjellige landsdelene?
8. mars 2021
Kategorier