Vis: Valgt melding   10 nyeste   2023   2022   2021   2020   2019   2018   2017   2016   2015   2014   Tidligere år

Sammenligningssiden Elskling åpner energibutikk i Norge

Siden oppstarten i 2007 har flere hundre tusen nordmenn byttet strømavtale via elskling.no, en del av Zmarta. Nå går Elskling fra å bare være en sammenligningsside til også å bli en nettbutikk for produkter og tjenester som senker strømforbruket og bidrar til energiomstillingen.

Elskling har vært en del av Zmarta-familien siden 2018 og er en av Norges største tjenester for å sammenligne og tegne strømavtaler. Nå skrives et helt nytt kapittel i selskapets historie når Elskling utvider tjenesten ved å åpne en norsk nettbutikk. Der vil samarbeidspartnere tilby blant annet solceller, ladestasjoner, hvitevarer og automatisk strømsparing. Det som er felles for alle produktene og tjenestene i butikken er at de hjelper folk med å senke strømforbruket sitt og samtidig bidra til energiomstillingen.

– Da strømprisene begynte å stige i Norge, begynte mange privatpersoner og bedrifter en desperat jakt på å senke strømkostnadene sine. Problemet var at de ikke visste hvor de skulle begynne. Med hjelp av denne butikken og samarbeidspartnerne våre, kan vi nå støtte disse bedriftene og menneskene og samtidig bidra til energiomstillingen i samfunnet, sier Anne By Nazemi, forretnings- og partneransvarlig for Elskling i Norge.

I den nye nettbutikken samarbeider Elskling med spesielt utvalgte bedrifter som Electrolux, DEFA, Datek Smart Home og Otovo. Med deres hjelp kan Elskling nå samle en rekke tjenester og produkter som hjelper folk med å senke strømforbruket og dermed også kostnadene. Dette gjør at folk slipper å bruke timer på å søke etter riktige hjelpemidler på flere forskjellige steder. Ambisjonen er å utvide innholdet i butikken gjennom nye samarbeidspartnere og skape den ultimate sammenligningstjenesten for energisparende løsninger.

– Vårt mål er at alle som vil, skal kunne bli energismarte og bruke så lite strøm som mulig til riktig pris. I siste ende er dette til fordel for både forbrukerne og miljøet, sier Anne By Nazemi.Forfatter:
Partner Manager elskling.no


Pressekontakt

Anne By Nazemi
21 49 95 00
anne.nazemi@zmartagroup.com

Sammenlign og bytt strømavtale

Sammenlign strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt. Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Start ved å fylle inn boligens postnummer:

Sammenlign og bytt