Vis: Valgt melding   10 nyeste   2023   2022   2021   2020   2019   2018   2017   2016   2015   2014   Tidligere år

elskling.no elsker strøm!

Den svenske suksessen, www.elskling.se, har nå kommet til Norge for å hjelpe også norske forbrukere å finne frem i strømjungelen. På www.elskling.no kan husstander på en enkel måte sammenligne alle strømprisene i Norge på én gang, helt uten kostnad. elskling.no er en upartisk aktør som tilbyr en komplett og upartisk sammenligning av samtlige strømavtaler i Norge.

- Vi ser et stort behov for en aktør som gjør en korrekt og komplett sammenligning av Norges strømavtaler. Markedet er komplekst og forbrukeren har ikke sjanse til å finne fram uten et verktøy. Målet til elskling.no er å gjøre det enklere for forbrukerne å finne den strømavtalen som passer nettopp deres husstand best, sier Jens Regnström, adm. dir. for strømskifteeksperten elskling.no.

Det har tatt litt over 18 måneder å utvikle elskling.no. Teamet bak nettstedet består av fem elektroingeniører som er eksperter på å forenkle strømmarkedet. Bedriften eies og drives av grunnleggerne som er en vennegjeng fra studietiden på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

– Åvære upartisk og ikke ha noen koblinger til strømleverandører i styret vårt er svært viktig for å beholde den posisjonen vi har som uavhengig aktør. Vi har ett mål, og det er å gjøre strømmarkedet enkelt for forbrukerne, sier Jens Regnström.

For strømleverandørenebetyr elskling.no en ny kanal for å få nye og lojale kunder. Takket være elskling.no kan strømleverandørene i tillegg til sine vanlige avtaler også inkludere spesielle kampanjetilbud som retter seg mot et ønsket segment på markedet.

– For oss er den viktigste parameteren når det gjelder strømleverandørene at kontraktene deres skal sammenlignes på en korrekt måte, sier Jens Regnström.

Elskling.no har som mål å aktivere så mange forbrukere som mulig. Det at tjenesten senker barrierene for strømskifte og gjør det lett for husstandene å gjøre en korrekt sammenligning direkte over internett fremmer den totale aktiviteten på markedet, noe som i forlengningen gagner alle parter på markedet.

Om elskling.no – Norges første tjeneste for sammenligning og skifte av strømkontrakter

elskling.no tilbyr forbrukeren et kompetent, enkelt og objektivt verktøy som forenkler kompliserte sammenligninger og bytteprosesser og dermed stimulerer og øker antallet som aktivt velger strømleverandør. Tjenesten ble først lansert i Sverige – elskling.se – og har fra starten av 2007 hjulpet mer enn 350 000 svensker å sammenligne og bytte strømavtale. Bedriften ble grunnlagt og drives fra begynnelsen av fem sivilingeniører fra Kungliga Tekniska Högskolan som etter noen års erfaring fra næringslivet samlet seg rundt idéen at det trengs en uavhengig, dekkende tjeneste med høy kvalitet som øker transparensen på det nordiske kraftmarkedet. www.elskling.no


Forfatter:
Leder av elskling.no

Pressekontakt

Anne By Nazemi
21 49 95 00
anne.nazemi@zmartagroup.com

Sammenlign og bytt strømavtale

Sammenlign strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt. Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Start ved å fylle inn boligens postnummer:

Sammenlign og bytt