Vis: Valgt melding   10 nyeste   2022   2021   2020   2019   2018   2017   2016   2015   2014   Tidligere år

Hva er elskling.no?

Elskling.no er Norges første digitale tjeneste for deg som vil sammenligne og bytte strømavtale.

Bor du i leilighet eller i et stort hus? Varmer du opp boligen med panelovner eller bruker du peisen flittig om vinteren? Strømforbrukere er svært ulike. Å finne strømavtalen som passer dine unike forutsetninger kan ha stor innvirkning på din privatøkonomi. Faktisk kan du som bor i en enebolig med et årlig forbruk på 20 000 kilowatt spare flere tusenlapper i året ved å bytte strømavtale!

Elskling.no sammenligner tilbud på strømavtaler fra opptil 150 strømleverandører i Norge. Når du finner en strømavtale som slår den du har i dag så hjelper vi deg med å bytte. Hele prosessen er kostnadsfri og tar kun noen få minutter.

Du betaler ingenting når du sammenligner eller bytter strømavtaler med Elskling. Vi en effektiv salgs- og kommunikasjonskanal for norske strømleverandører og de betaler oss derfor en provisjon hver gang vi matcher en kunde med deres tilbud.

Trygt – prisene du får oppgitt er oppdaterte, kvalitetskontrollerte og uten skjulte kostnader.
Raskt – på kun 5 minutter kan du sammenligne strømavtaler fra alle strømleverandører i Norge
Kostnadsfritt – det koster deg ingenting å sammenligne eller bytte strømavtale

Hvorfor bruke elskling.no for bytte av strømavtale?

I dag finnes det rundt 150 strømleverandører i Norge som alle tilbyr flere ulike strømavtaler. Den heftige konkurransen gjør at strømavtalene varierer svært mye i pris, miljøpåvirkning, avtalevilkår og kundetilfredshet. Det er positivt med konkurranse, men ulempen er at strømmarkedet blir svært uoversiktlig for norske forbrukere.

Mange som prøver å sammenligne strømpriser og strømavtaler på egenhånd gir opp før de i det hele tatt har begynt. De velger å bli sittende med sin nåværende avtale, eller å gå for strømleverandøren med den mest aggressive selgeren – uten at de vet hvilke alternativ som finnes der ute.

Hele vårt konsept bygger på at du skal få nok informasjon til å ta et bevisst valg når velger strømavtale. Du gir oss noen få opplysninger, og vi presenterer tilbudene som er relevante for deg. Du velger avtalen som passer deg best og vi hjelper deg med byttet. Fiks ferdig!

Slik bruker du elskling.no

Uansett om du ønsker fastpris, spotpris eller variabel pris på strøm så kan du spare flere tusen kroner i året dersom du bytter til en strømavtale som passer dine unike behov. Det eneste du trenger å gjøre er å sette av 5 minutter samt ha anleggsinformasjonen din tilgjengelig. (Denne finner du på din siste strømfaktura.)

Har du spørsmål om hvor du skal finne opplysningene eller hvordan du benytter tjenesten kan du kontakte en av våre strømeksperter her.

For å sammenligne og bytte strømavtale via elskling.no:

  1. Sammenlign strømpriser: Svar på fem enkle spørsmål for å se strømavtalene som passer deg og dine behov.
  2. Velg strømavtale: Sammenlign strømpriser og avtalevilkår fra strømleverandørene og velg den med de beste betingelsene.
  3. Spar penger på strøm: Gjør et kostnadsfritt bytte av strømavtale via elskling.no.

Skreddersy din strømavtale med Zmarta

Den siste tiden har vi opplevd en ekstrem prisstigning på strøm. Mange nordmenn har derfor blitt mer bevisste på sitt strømforbruk og hvilke strømavtaler som finnes på markedet. Dessuten er det mer enn bare prisen på strømavtalen som er viktig for norske strømkunder. Derfor har Elskling gjort det mulig for deg å krysse av for det som er viktig for deg i en strømavtale.

På sammenligningstjenesten hos elskling.no kan du:

  • - Vise avtaler med forskuddsbetaling
  • - Finne avtaler med Trygg Strømhandel
  • - Søke blant leverandører med introduksjonstilbud

I tillegg viser vi med symbolforklaringer for leverandører som tilbyr:

  • - Strømavtaler med fornybar energi
  • - En app som gir deg oversikt over ditt strømforbruk
  • - Timespot – en løsning hvor du faktureres for ditt faktiske strømforbruk time for time.

Vi kan strøm! Vi har et dedikert team med strømeksperter som hjelper deg når du har spørsmål eller når du vil gjennomføre bytte av strømavtale.

Bør du bytte strømavtale?

Er du mye hjemme og elsker lange, varme dusjer? Eller har du en pendlerbolig som du kun benytter til overnatting? En strømavtale som er billig for naboen, er ikke nødvendigvis gunstig for deg. Og en strømavtale som var gunstig når du inngikk den er ikke nødvendigvis den beste avtalen etter et år eller to. Derfor bør du jevnlig vurdere strømavtalen din opp mot andre tilbud.

Elskling og Zmarta hjelper deg spare penger

Elskling vil at alle norske strømkunder skal ta bevisste valg. Ingen skal måtte fortsette å betale for en dyr strømavtale bare fordi det føles for komplisert eller tidkrevende å bytte til noe bedre. Derfor gjør vi det enkelt å få oversikt over alternative strømavtaler som finnes for deg. Ønsker du å gå grundig til verks når det gjelder privatøkonomien kan du også besøke Zmarta.

Zmarta og Elskling er bygget på samme konsept: Zmartas sammenligningstjeneste sammenligner vilkår fra flere banker og långivere når du vil låne penger eller refinansiere dine lån – alt vi én enkel søknad. Du fyller inn opplysningene vi trenger for å samle inn tilbud etter dine preferanser og du velger tilbudet som passer deg best.

Sammen hjelper vi deg med å ta bevisste valg når du vil finne bedre avtaler for deg og din privatøkonomi.Forfatter:
Partner Manager elskling.no

Pressekontakt

Anne By Nazemi
21 49 95 00
anne.nazemi@zmartagroup.com

Sammenlign og bytt strømavtale

Sammenlign strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt. Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Start ved å fylle inn boligens postnummer:

Sammenlign og bytt