Vis: Valgt melding   10 nyeste   2023   2022   2021   2020   2019   2018   2017   2016   2015   2014   Tidligere år

Fellene du bør passe deg for når du skal velge ny strømavtale

Energikrisen har ført til rekordhøye strømpriser, og stadig flere har fått grunn til å gå igjennom strømavtalene sine. Elsklings strømekspert Anne By Nazemi har satt sammen en liste over hva du bør tenke på for å unngå de vanligste fellene og velge en strømavtale som passer dine behov.

1. Sammenlign strømavtalen din med andre avtaler jevnlig. Vilkårene for avtalen din kan ha blitt endret, og den trenger ikke nødvendigvis være den rimeligste for deg lengre.

2. Ikke kjøp av telefonselgere, i butikk eller på døra. Du har begrenset tid til å kunne sette deg ordentlig inn i avtalevilkårene, og du har heller ingen mulighet til å sammenligne den med andre strømavtaler.

3. Lokker selskapet med gavekort eller lignende fordeler, er antagelig strømprisen for høy.

4. Sjekk prisvarighet på spotpris og bindingstid på fastpris. Les alltid vilkårene slik at du vet hva som skjer med prisen etter at perioden er over.

5. Pristak, prisfrys og lignende betyr som regel at prisen over tid ikke er den laveste.

6. Bruk en sammenligningstjeneste. Tjenesten må være nøytral og ikke fremheve selskaper som betaler for å komme høyt i listene. Tjenesten må også omfatte samtlige selskaper.

7. Du bør også kunne bestille den beste avtalen direkte inne i sammenligningstjenesten slik at du ikke på nytt må lete opp avtalen et annet sted og dermed kanskje velge en dyrere avtale som har nesten samme navn.

8. Sjekk alltid strømregningen når den kommer, og sett deg inn i strømavtalen din slik at du vet hva du betaler for strømmen og hvilken type avtale du har.Forfatter:
Partner Manager elskling.no


Pressekontakt

Anne By Nazemi
21 49 95 00
anne.nazemi@zmartagroup.com

Sammenlign og bytt strømavtale

Sammenlign strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale enkelt og kostnadsfritt. Strømkalkulatoren elskling.no hjelper deg å finne den strømavtalen som passer akkurat deg best.

Start ved å fylle inn boligens postnummer:

Sammenlign og bytt