Hvorfor bytte strømavtale eller strømleverandør?

Gjennom å aktivt velge strømkontrakt kan du minske strømutgiftene dine og fremme produksjon av fornybar energi.

Etter avreguleringen av det norske kraftmarkedet er det opp til forbrukerne å aktivt bedømme de forskjellige tilbudene fra landets 79 strømleverandører for å velge en avtale som passer den egne husstanden. Dagens kraftmarked kan sammenlignes med en strømjungel med tusenvis av ulike kraftkontrakter å velge mellom. Enhver forbruker har sine egne unike forutsetninger og også preferanser når det gjelder strømmens miljøpåvirkning, strømleverandørens kundetilfredshet, kontraktsvilkår osv.

Gjennom å benytte elskling.no kan du enkelt og kostnadsfritt følge opp sammenligningen og aktivt velge strømleverandør, og på denne måten få en kontrakt som er skreddersydd etter dine preferanser og dermed spare penger.

Når det gjelder spotprisavtale, viser en gjennomgang utført av elskling.no at prisforskjellen mellom de dyreste og de billigste er på omkring 18 øre/kWh inklusive avgifter. Det utgjør en forskjell på 3.600 kroner i året for en husholdning med et forbruk på 20.000 kWh.

Ønsker du billigere strøm?

Sammenlign strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytt strømavtale – enkelt og kostnadsfritt. Strømkalkulatorn elskling.no hjelper deg å finne den kraftkontrakten som passer akkurat deg best.

Sammenlign strømpriser fra alle strømleverandører i Norge nå